تولید محتوا با کلمه کلیدی سلامت جسمانی - نویسنده کد 50303
دو بعد جسم و روح، وجود انسان را می سازند و مکملی برای یگدیگر به حساب می آیند، نتیجه همبستگی این دو ماده، سلامت جسمانی را پدید می آورند.
به طوری که اگر جسم انسان سالم نباشد روح هم در عذاب است و اگر انسان از سلامت روان برخوردار نباشد، مانند سایر بیماری هایی که با روح و روان در ارتباط هستند، جسم هم نمی تواند در سلامتی و آرامش باشد.
تغذیه و نقش آن در سلامت جسمانی
همان طور که می دانید نوع تغذیه و میزان آن در هر وعده، تاثیر بسزایی در سلامت جسمانی و روانی دارد. اساساً باید تمام مواد مغذی از جمله: پروتئین و چربی و کربوهیدرات و مواد معدنی و غیره در یک رژیم سالم غذایی گنجانده شود. برای معرفی بیشتر، گروه موادغذایی را به دسته های مختلفی تقسیم بندی کنیم. این دسته ها عبارتند از:
- شیر(همه موادی که از شیر درست می شوند، مانند: کره ماست و پنیرو غیره...)
- انواع گوشت(گوشت ماهی و گوشت مرغ و گوشت قرمز و غیره...)
- میوه جات
- سبزیجات
- انواع نان
هر کدام از این دسته های موادغذایی به نوعی برای بدن لازم و مفید بوده، که در هر وعده غذایی حداقل باید چند نوع از آنها گنجانده شود. با استفاده از یک رژیم غذایی سالم و کامل می توان برنامه ریزی درستی برای هرکدام از وعده های غذایی و سلامت جسم داشته باشیم.
نقش ورزش در سلامت روح و روان
از قدیم الایام مردم با کار و فعالیت زیاد روزانه و پیاده روی، انرژی های مضاعف خود را تخلیه می کردند. ولی امروزه پیشرفت تکنولوژی، باعث کم تحرکیِ و تنبلی دربین مردم شده و ابتلا به بیماری ها و ناراحتی های جسمی و دغدغه های ذهنی، افزایش پیدا کرده است. بهترین راه برای رهایی از بیماری روحی و روانی و تخلیه انرژی روزانه، برای رسیدن به سلامت جسمانی، ورزش کردن است. ورزش باعث اعتماد به نفس و شادابی جسم و روح شده و می تواند ابتلا به انواع بیماری ها را در انسان کاهش دهد. ورزش کردن آنقدر مهم بوده که در آیات قرآن نیز به اهمیت آن اشاره شده است.