تولید محتوا با کلمه کلیدی کارآفرین چیست - نویسنده کد 109
مفاهیم و مشخصات اصلی کارآفرینی
کارآفرینی حرکتی است که از درون ما شروع میشود. شروع کسب و کاری است که بجای کار کردن برای دیگران برای خودتان کار میکنید. در عین حال باید بدانید، یک کارآفرین با موانعی از قبیل ساعت کار بیشتر، مدیریت کسب و کار و کارکنان، پرداخت حقوق و بسیاری مشکلات دیگر روبروست. در ادامه با عناصر پایهی مورد نیاز در کارآفرینی آشنا میشوید.
علاقه و چشم انداز
اولین عامل برای کارآفرینی موفق، علاقه است. از آنجایی که کارایی یک کارآفرینی از طریق عملکرد آن سنجیده می شود نه مقدار زمان صرف شده، کارآفرین باید در حوزهای که به آن علاقه دارد فعالیت نماید، در غیر اینصورت با گذشت زمان نمیتواند تحمل کند و شکست خواهد خورد. این علاقه همچنین باید به دیدگاه رشد کسب و کار تبدیل گردد. اگر فعالیتهای روزمره کسب و کار برای کارآفرین جذاب باشد، کافی نیست و این علاقه باید به دیدگاه رشد و توسعه تبدیل شود. دیدگاه باید به قدری قوی باشد که بتواند کارکنان و سزمایه گذاران را حفظ نماید.
مهارت
علاقه و بینش به تنهایی نمی توانند موجب کارآفرینی شوند، مهارت نیز لازم است. کارآفرین به عنوان صاحب یک کسب و کار، باید دارای مهارتهای متعدد در زمینه کسب و کار خود باشد تا بتواند بطور موثر عمل نماید. به عنوان مثال اگر او بخواهد در زمینهی بازیهای تلفن همراه فعالیت کند باید دانش تخصصی در زمینههای فناوریهای موبایل، صنعت بازی، طراحی بازی، بازاریابی برنامههای موبایل یا برنامه نویسی داشته باشد.
سرمایه گذاری
یک کارآفرین باید در کسب و کار خود سرمایه گذاری کند. این سرمایه گذاری ممکن است در مواردی، کمتر قابل لمس باشد مثل زمان صرف شده برای راه اندازی، مهارتها، شهرت و غیره. از طرف دیگر سرمایهگذاری ممکن است بصورت داراییهای ملموس مثل پول نقد، املاک و مستغلات و مالکیت معنوی باشد. کارآفرینانی که نمی توانند در کسب و کار خود سرمایه گذاری کنند نمیتوانند دیگران را به انجام این کار راضی کنند و موفق نخواهند بود.
سازماندهی
کارآفرینی موفقیت آمیز با رشد سریع و پایدار شناخته میشود. این بدان معنی است که نیاز داریم افراد ماهر را برای کارهای تخصصی بکار گیریم. به این دلیل، کارآفرینی نیاز به سازماندهی قوی وظایف دارد. مهم است که کارآفرینان حواسشان به اتفاقاتی که در شرکتشان روی می دهد باشد اما اگر میخواهند کسب و کاری موفق داشته باشند باید یاد بگیرند افرادی مناسب برای مشاغل مناسب اتنخاب کنند و به آنها اجازه دهند کار خود را با کمترین دخالت از طرف مدیریت انجام دهند.
ریسک و پاداش
کارآفرینی نیاز به ریسک دارد. اندازه گیری این ریسک برابر با مقدار پول و زمانی است که در کسب و کارتان سرمایه گذاری میکنید. با این حال ریسک، ارتباط مستفیمی با پاداش دارد. کسی که از یک شرکت نمایندگی میگیرد ریسک کمتری کرده و به یک درآمد معمولی میرسد. اما کارآفرینی که نوآوری کرده است همه چیزش را به خطر می اندازد با این تفکر که تحولی در بازار انجام خواهد داد. اگر پیش بینی چنین تحولی اشتباه باشد باعث میشود همه چیز خود را از دست بدهد اما اگر پیش بینی او درست از آب درآید، در اندک زمانی ثروتمند خواهد شد.
منبع : وبسایت chron